Haarlem bruist!

Haarlem is een heerlijke stad, waar altijd wel iets te doen en te beleven is. Er zijn regelmatig grote evenementen, maar voor rust is ook het strand van Bloemendaal of het Nationaal Park Zuid Kennemerland dichtbij.
Geniet van de terrasjes, theaters, musea en winkels in en rondom het monumentale stadscentrum van Haarlem. Horecagelegenheden vind je er in overvloed, op de Grote Markt, de Botermarkt en aan Het Spaarne.

Evenementen en festivals

In Haarlem vinden ook regelmatig grote en kleine evenementen en festivals plaats, zoals het Bevrijdingspop in de Haarlemmerhout en het Houtfestival, het Bloemencorso Bollenstreek, Haarlem Jazz en Haarlem Culinair. Stuk voor stuk populaire evenementen die jaarlijks (tien)duizenden  bezoekers trekken. Fijn dat jij je in deze drukte geen zorgen meer hoeft te maken om een parkeerplaats!

Parkeren in Haarlem

Het centrum van Haarlem is autoluw en er zijn weinig mogelijkheden om op straat te parkeren. Bovendien is een groot deel van de straten eenrichtingsverkeer, waardoor je vaak meerdere rondjes moet rijden om plek te vinden. De meeste kans om je auto kwijt te kunnen, is in een van de 5 parkeergarages in het centrum. Dit is bovendien de voordeligste optie. Toch lopen de parkeerkosten natuurlijk aardig op na een paar uur winkelen en aansluitend een hapje eten in een van de gezellige restaurants.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?